Scholen

De herfst waaide de deuren in Rataplan weer open voor publiek. Met desinfecterende handgels en de nodige social distance rolden we een corona-proof bezoekersplan uit voor het publiek.

Rataplan vindt het belangrijk om ondanks deze gure tijden cultuur op de (speel)plank te brengen.

Schoolvoorstellingen 2020-2021 in Rataplan

Een stand van zaken: Onze publiekscapaciteit voor scholen is gehalveerd. Waar we vroeger 120 kinderen en leerkrachten konden plaatsen, zijn dat er vandaag een dikke 50. Een aantal geannuleerde voorstellingen van het voorjaar zijn verplaatst naar het najaar 2020 + voorjaar 2021, vertaald naar vandaag wil dit zeggen dat we niet elke school die vorig jaar een geannuleerde voorstelling boekte, kunnen meenemen naar het nieuwe seizoen. Een terugbetaling wordt daarom voorzien. 

Alleszins duimen we op beter nieuws, zodat we in het voorjaar 2021 méér klasjes kunnen plezieren. Heel voorzichtig voegen we van tijd tot tijd een nieuwe schoolvoorstelling toe.

Kortom, hou je mailbox dus goed in de gaten.

schoolbrochure voorstellingen in Rataplan, vind je hier terug.

Op Visite

Soms is het niet zo evident om tot de theaterzaal te geraken. Daarom biedt Rataplan een Op Visite-aanbod voor kinderen vanaf de instapklas tem 3e leerjaar aan. Voor het district Borgerhout (postcode 2140), kan je via Rataplan inschrijven. Is je school gelegen in een ander district, contacteer dan het dichtstbijzijnde cultuurcentrum (voor 2060 is dat 't Oude Badhuis).

schoolbrochure Op Visite-voorstellingen: vind je via downloads --> (rechts bovenaan)
inschrijven doe je tot eind oktober 2020 via deze link hier.

Contactpersoon scholen: atia@rataplanvzw.be

Downloads

schoolbrochure Op visite 2020-2021.pdf