Bo'kes

Borgerhoutse ' Kunsten voor kinderen

🌷 🍃 Vanaf de krokusvakantie voorziet Rataplan een heerlijk familieprogramma. Nestel je in ons gezellig zaaltje en kijk, droom, fantaseer mee!

BO'KESWEEK
Tijdens de krokusvakantie voorzien we een hele week workshops samen met Tarmakadam en Buurtsport. Rond ritme in ons lijf en ritme in de muziek!

Familievoorstellingen
Vanaf zondag 6/03 heel de maand maart.

Zo 6 maart - 8+
Drawing Basses van Jazzlab
Een muzikaal tekenconcert! Het publiek tekent de partituren en de muzikanten spelen wat er getekend wordt. 

Wo 9 maart – 2+
IK en IK van Compagnie Gorilla
jij en ik bewegen, in en door elkaar, het lijkt een oneindige dans van botsen in kadans. Een woordarme, theatrale dansvoorstelling voor de allerkleinste en de minder allerkleinsten.

Zo 13 maart – 7+
Sinbad van Mohanad Mukhtar & KunstZ
Vandaag is Mohanad jarig. Hoera! Maar hoe doe je dat, een verjaardagsfeest geven zonder ouders en familie? Een beeldende en muzikale voorstelling die eindigt in een verjaardagsfeestje met alle kinderen. In het kader van de jeugdboekenmaand

Wo 16 maart – 3+
TATTARЯATTAT! van Frieda & Theater FroeFroe
Hoe klinkt blauw? Wat doet plat? Met hoeveel is stevig? Een feestelijke ontdekking van verschil en overeenkomst die door zowel ouder als kind beleefd en geïnterpreteerd kan worden.
 
Za 19 maart – 6+
Stretch van Meurman & De Rudy
2 mannen, 1 plint, en een droom om de helden van de gymnastiekwereld te worden. Ze oefenen, ze zweten, ze falen en staan weer op.
In bib Vrede, in het kader van de jeugdboekenmaand

Zo 20 maart – 6+
Wijtwee/Nosotrosdos van Nat Gras
Twee, is een hartslag, de beat van een popnummer. Twee is een ritme, een ruimtelijk patroon, een alledaagse wandel. via beeld en beweging onderzoeken we wat het getal twee allemaal kan inhouden.

Elke dinsdag van januari t/m juni – 10+
Kinderfanfare Tarmacadam
Wekelijks repeteert de kinderfanfare Tarmacadam in Rataplan. De nadruk ligt op ritme, bewegen en spelplezier!

Schrijf je in op de nieuwsbrief!