Nzela Na Ngai (10+)

Familiezondag met Tister Ikomo

FAMILIEKINDERENDANSMUZIEK

Speeldata

zondag 14 mei
14:00
rataplan

Schoolvoorstellingen

maandag 15 mei
10:30
rataplan
maandag 15 mei
14:00
rataplan
Nzela Na Ngai = Mijn Parcours. In dit drieluik reis je mee van Kinshasa ‘La Belle’ naar België. Een dansvoorstelling over beproevingen, transformatie en strijd om erkenning. Via tot ritmisch slagwerk getransformeerd afval, traditionele en hedendaagse dansen en muziek vertelt Tister Ikomo een persoonlijk verhaal.

In het kader van de familiezondag geeft Tister voor de voorstelling een gratis percussie en dansworkshop voor kinderen van 10-12 jaar.
  
Tister Ikomo is danser, choreograaf en muzikant die in Congo door de verschillende provincies trok om de rijke traditie van de Congolese dansen te bestuderen. In Kinshasa is hij assistent choreograaf van het artistiek gezelschap Arumbaya. Hij werkte o.a. ook samen met Alain Platel en Fabrizio Cassol als danser en als percussionist voor Sidi Larbi.

Familiezondag

Kom smullen en stel je eigen brunch samen met soep, belegde boterhammen, pannenkoeken, … Alles is veggie met lokale ingrediënten, klaargemaakt door een gastkok van Kleefkruid!
Doorlopend zijn er activiteiten voor kinderen. Van een zeefdrukworkshop tot een grote geluidsinstallatie die je zelf kan bespelen, elke maand iets anders! 
We eindigen met een vrolijke voorstelling in onze zaal, een mix van dans, theater en muziek. 

Timing: 
11u-13u30: brunch 
11u-13u30: doorlopende workshops (gratis) 
14u: voorstelling

Credits

Tister Ikomo (choreografie, dans)

Isnelle da Silveira (coach)

Schrijf je in op de nieuwsbrief!