Nzela Na Ngai (10+)

Familiezondag met Tister Ikomo

FAMILIEKINDERENDANSMUZIEK
Nzela Na Ngai = Mijn Parcours. In dit drieluik reis je mee van Kinshasa ‘La Belle’ naar België. Een dansvoorstelling over beproevingen, transformatie en strijd om erkenning. Via tot ritmisch slagwerk getransformeerd afval, traditionele en hedendaagse dansen en muziek vertelt Tister Ikomo een persoonlijk verhaal.

In het kader van de familiezondag nodigt Tister aansluitend op de voorstelling alle kinderen uit op het podium. Ze ontdekken het tot ritmisch slagwerk getransformeerd afval en spelen met percussie en dans.
  
Tister Ikomo is danser, choreograaf en muzikant die in Congo door de verschillende provincies trok om de rijke traditie van de Congolese dansen te bestuderen. In Kinshasa is hij assistent choreograaf van het artistiek gezelschap Arumbaya. Hij werkte o.a. ook samen met Alain Platel en Fabrizio Cassol als danser en als percussionist voor Sidi Larbi.
Ontdek het hele verhaal van Tister via deze link.

Familiezondag

Brunch (11u-13u30, zonder reservatie)
Kom heerlijk smullen van onze kindvriendelijke brunch, klaargemaakt door Kleefkruid. Stel je eigen bordje samen, alles is huisgemaakt en veggie!
Verse soep met brood (€6)
Belegde boterham met zoet of hartig (€6)
Pannenkoeken met huisgemaakte confituur/siroop/suiker (€6)

Workshop (11u-13u30, doorlopend & gratis)
Doorlopend zijn er activiteiten voor kinderen. Ga aan de slag met onverwacht materiaal en bouw aan je eigen kunstwerk in ons atelier.

Voorstelling (14u-15u, met reservatie)
Tister Ikomo speelt Nzela Na Ngai

Credits

Tister Ikomo (choreografie, dans)

Isnelle da Silveira (coach)

suggesties

Interview Tister Ikomo

Schrijf je in op de nieuwsbrief!