Stellar Legions

JAZZFEST

JAZZPODIUMMIXMUZIEK

Speeldata

zondag 23 oktober
20:30
rataplan
Kapitein's logboek: stardate 20/02/2222
4 ervaren ruimtecadetten van het Antwerps Interstellair Legioen, die de algemene kosmische "Nieuwe Vrede" beschermen, strijken neer na een lange, opwindende odyssee naar de grenzen van het uitdijende heelal.
Met hen komen verhalen en artefacten uit de multidimensionale kosmos voor het eerst naar onze geliefde moederplaneet Aarde, in de vorm van een ronde schijf, compleet met exclusief audio- en beeldmateriaal van hoge kwaliteit dat zorgvuldig is verzameld en geselecteerd ter promotie van de gevierde 2022 Vredesalliantie, die nu tweehonderd jaar bestaat.

De afgevaardigden van dienst zijn allen helden uit de geallieerde tijd: Klaas De Somer (Toerist Lemc, Selah Sue), Fre Madou (ex-DAAU, Namid), Bram Weijters (Raymond Van Het Groenewoud, Crazy Men) en kapitein Andrew Claes (STUFF., Interne Zon).

Met passie presenteren ze deze eerste omnibus, ondergedompeld in de indrukwekkende totaalprojecties van Jaak de Digitale. De release is in handen van het Belgische kwaliteitslabel SDBan Ultra, zal vanaf eind oktober 2022 verkrijgbaar zijn bij de betere platenzaak en het schip vaart op de zonnewind richting cultuurtempels en festivals in het hele Vlaamse landschap en ver daarbuiten, om stoutmoedig te gaan waar geen mens is voorgegaan.

Nieuw! Koop een combiticket voor het hele JAZZFEST en geniet voor €45 drie dagen van frisse jazzconcerten!

Credits

Klaas De Somer (Drums)

Fre Madou (Contrabas)

Bram Weijters (Toetsen)

Andrew Claes (Tenorsax)

suggesties

JAZZFEST

Kunde x Jon Doe One x Bram Weijters' Crazy Men

zaterdag 22 oktober
19:00
rataplan

JAZZFEST

Nathalie Loriers Trio x RAPIDMAN

JAZZMUZIEKMIXPODIUM
vrijdag 21 oktober
20:30
rataplan

Schrijf je in op de nieuwsbrief!