JAZZFEST

Stellar Legions

Kapitein's logboek: stardate 20/02/2222
4 ervaren ruimtecadetten van het Antwerps Interstellair Legioen, die de algemene kosmische "Nieuwe Vrede" beschermen, strijken neer na een lange, opwindende odyssee naar de grenzen van het uitdijende heelal.
Met hen komen verhalen en artefacten uit de multidimensionale kosmos voor het eerst naar onze geliefde moederplaneet Aarde, in de vorm van een ronde schijf, compleet met exclusief audio- en beeldmateriaal van hoge kwaliteit dat zorgvuldig is verzameld en geselecteerd ter promotie van de gevierde 2022 Vredesalliantie, die nu tweehonderd jaar bestaat.

De afgevaardigden van dienst zijn allen helden uit de geallieerde tijd: Klaas De Somer (Toerist Lemc, Selah Sue), Fre Madou (ex-DAAU, Namid), Bram Weijters (Raymond Van Het Groenewoud, Crazy Men) en kapitein Andrew Claes (STUFF., Interne Zon).

Met passie presenteren ze deze eerste omnibus, ondergedompeld in de indrukwekkende totaalprojecties van Jaak de Digitale. De release is in handen van het Belgische kwaliteitslabel SDBan Ultra, zal vanaf eind oktober 2022 verkrijgbaar zijn bij de betere platenzaak en het schip vaart op de zonnewind richting cultuurtempels en festivals in het hele Vlaamse landschap en ver daarbuiten, om stoutmoedig te gaan waar geen mens is voorgegaan.

Speeldata

zo 23 oktober 20:30
Rataplan