Tijdelijke bewoners

Rataplan bouwt aan een community van artiesten uit verschillende disciplines, referentiekaders en expertises. Deze artiesten krijgen residentieruimte, logistieke ondersteuning en stromen door naar het podium- of het workshopaanbod. 

Tijdens de wintermaanden in residentie in Rataplan:

Cie Selderie - Het Liedjesloket
Lies Vandeburie en Anneleen Sels van Cie Selderie zijn geen onbekenden voor Rataplan. In de corona periode trokken we samen de Borgerhoutse pleintjes op en brachten we muziek en theater naar de kinderen. Nu werken ze aan een nieuw project, het liedjesloket. Ze spelen een try out tijdens ons voorjaarsfestival 18 mei!

Somalia Rejine Williamson & Benjamin Verhoeven - Fregat
Somalia en Benjamin werken samen aan hun nieuwste theaterproductie 'Fregat' voor jongeren. Ze repeteren in de repetitieruimte en gaan in première in de zaal op donderdag 18.04. Benjamin was al eerder in residentie in Rataplan met zijn eigen gezelschap 'Flatland'.

Miet Ensemble
MIET is een jong gezelschap dat op een participatieve manier muziek naar een jonge doelgroep brengt. Ze werken aan een nieuw project met een nieuwe methodiek om samen met de kinderen te musiceren. In mei spelen ze een try out voor scholen.

Schrijf je in op de nieuwsbrief!