Doe een gift

RATAPLAN: Broedplaats voor jong en nieuw talent, eclectisch Podium voor verschillende podiumkunsten en culturele ontmoetingsplek voor de Buurt
 
Rataplan is gelegen aan het Terloplein, op het kruispunt Borgerhout en Antwerpen Noord. Rataplan zet in op 
laagdrempelige participatieprojecten met de buurt, workshops en talentontwikkeling voor kinderen en jongeren, diverse artiesten en een brede programmatie van muziek tot theater en nieuwe kunsten. 
 
Rataplan is een culturele huiskamer waar je kan ontdekken, proeven, onderzoeken, beleven, bewonderen en verwonderen.
 
Ook in Coronatijden zetten we cultuur in als bindmiddel voor de maatschappij. We zetten in op knutselpakketten voor de allerkleinsten, creatieve parcours en ateliers voor kinderen, omkaderen jong talent en bieden residentieruimte aan artiesten. We zetten in op deur-aan-deur projecten in de buurt samen met artiesten om mensen te ontmoeten en verhalen te verbinden. Cultuur kan je niet ‘on hold’ zetten. Samen overwinnen we dit virus. En daarbij hebben we ook jouw steun broodnodig. 

 Stort een groot of klein bedrag, doneer je ticket, koop een draagtas of een button. Wij zijn met alle steun content.
 
 
CULTURELE MECENAATSREKENING
Stort op het cultureel mecenaatsrekening voor Rataplan, beheerd bij de Koning Boudewijnstichting, op rekening BE10 0000 0000 0404 - BIC: BPOTBEB1 van de Koning Boudewijnstichting met vermelding 129/0032/00094 . Opgepast: gestructureerde vermelding.

 De Koning Boudewijnstichting verleent haar medewerking aan het project. De giften vanaf €40 per jaar aan de Stichting geven aanleiding tot een belastingvermindering van 45% op het werkelijk gestorte bedrag (art. 145/33 WIB).
 Naar aanleiding van de COVID-19-crisis kondigde de federale regering op 12 juni 2020 aan dat de fiscale aftrek verhoogd wordt naar 60% van het geschonken bedrag, voor giften vanaf €40 die worden gedaan in het jaar 2020.

 
 Met veel dank.
 
 
 p.s Alle donateurs krijgen een vermelding op de website. Wil je dit liever niet, laat het ons weten via info@rataplanvzw.be