Doe een gift

Rataplan vertaalt vandaag de veranderende wereld naar het podium: kunstenaars, grassroots initiatieven en het publiek worden betrokken bij de werking. Samen geven ze zuurstof aan buurt en stad. Mede-eigenaarschap, partnerschap en gedeelde verhalen zijn cruciaal. Rataplan is een dynamische plek waar je kan ontdekken, proeven, onderzoeken, beleven, bewonderen en verwonderen.

Financieel is het helaas al enige tijd erg moeilijk. Met de inspanningen van district Borgerhout, district en stad Antwerpen en projectmatige steun van de Vlaamse Gemeenschap kunnen we net overleven, maar geen duurzame werking uitbouwen.

Zoals zovele organisaties proberen we een deel van de ontbrekende middelen bij particulieren en ondernemers te vinden. Daarom doen we een beroep op jou.

Denk er eens over na, stort een groot of klein bedrag (of geef misschien een doorlopende opdracht). Wij zijn met alle steun content.

Je krijgt er het symbolisch mede-eigenaarschap van een broedplaats voor jong stedelijk talent, een unieke plek voor jazz en het gezelligste zaaltje van ’t stad voor terug.

Stort op het cultureel mecenaatsrekening voor Rataplan, beheerd bij de Koning Boudewijnstichting, op rekening BE10 0000 0000 0404 - BIC: BPOTBEB1 van de Koning Boudewijnstichting met vermelding 129/0032/00094 . Opgepast: gestructureerde vermelding.

De Koning Boudewijnstichting verleent haar medewerking aan het project. De giften vanaf €40 per jaar aan de Stichting geven aanleiding tot een belastingvermindering van 45% op het werkelijk gestorte bedrag (art. 145/33 WIB).

Het enthousiasme van de vele vrijwilligers, raad van bestuur en medewerkers is er meer dan ooit. Als donateur maak je deel uit van dit mooie verhaal.

Met veel dank, 

de vrijwilligers van Rataplan,
de medewerkers: Atia Reta,  Femke Vanpoucke, Grégory Abels
en de bestuurders: Els Van Effelterre, Erik Bogaerts, Gerardo Salinas, Mulanga Nkolo, Stijn Oosterlynck, Yannick Bochem, Yousra Benfquih.

ALLE DONATEURS KRIJGEN EEN VERMELDING OP DE WEBSITE, WIL JE DIT NIET: LAAT HET ONS WETEN VIA INFO@RATAPLANVZW.BE