Jongeren

TRACK EAST

Binnen Track East kunnen jongeren op een zo laagdrempelig mogelijk manier proeven van rap, zang, beats en text. Je wordt begeleid in een breed traject aan workshops en coachings. Je ontdekt samen met de rest van de groep waar jouw interesses en sterktes liggen.
Dit jaar zijn de artistieke coaches Deadbeat Larry (rap), Safi (rap), JWLDMS (zang) en Cristina Sapalo (zang).

De workshopreeksen vinden plaats in Trix en Rataplan. Tijdens de zomermaanden zijn er in Trix twee open mic's waarbij je podiumervaring opdoet en je grenzen verlegt.
22 juli in Trix
19 augustus in Trix

I.s.m. Trix, Fameus, Jes Antwerpen. Met de steun van District Borgerhout en Stad Antwerpen.

Planet Osei Bantu

Samen met dansers Rabba Dance en Ramos Sama ontwikkel je jezelf in dans en beweging. We doen oefeningen van verschillende dansstijlen: Basic steps en variaties van Freestyle Hiphop, Housedance en enkele dansstijlen binnen Afro.

Osei Bantu is het artistieke collectief van Ramos Sama, Jonas Verwerft, Joffrey Anane, Timo corsiusĀ  en Lito Silva. Ze mixen dans, muziek, fashion en deejaying tot een eigenzinnig resultaat. Zij zijn de nieuwe scene, de weerspiegeling van jong en oud talent.

Naast Rabba Dance en Ramos Sama is Planet Osei Bantu een collectief van verschillende gastdocenten, elk met een eigen danscurriculum.

Meermaals per jaar organiseren ze een dancejam met live muziek en vooral veel samen dansen, deze avonden zijn nu al legendarisch!

Danslessen:
Elke maandagavond tussen 19u-20u30

Volg Planet Osei Bantu via Instagram.

suggesties

Playground Stories

workshop fotografie

Planet Osei Bantu

WORKSHOPSDANS
maandag 09 oktober
19:00
repetitieruimte

Schrijf je in op de nieuwsbrief!