Jongeren

TRACK EAST

Binnen Track East kunnen jongeren op een zo laagdrempelig mogelijk manier proeven van rap, zang, performance en zoveel meer. Je wordt begeleid in een breed traject aan workshops en ontdekt samen met de rest van de groep waar jouw interesses en sterktes liggen.

Dit gebeurt in een breed traject aan workshops en coachings door professionele artiesten.

De workshopreeksen vinden plaats in Trix en Rataplan. Bij onze achterburen in BAR OOST (Park Spoor Oost) en Trix zijn er tijdens de zomer twee open mic's waarbij je podiumervaring opdoet en je grenzen verlegt.

De aftrap van Track East is op 11.03 in Rataplan met food en een open mic! Meer info volgt.

I.s.m. Trix, Fameus, Jes Antwerpen. Met de steun van District Borgerhout en Stad Antwerpen.

Planet Osei Bantu

Collectief Osei Bantu nodigt je uit voor Planet Osei Bantu in Rataplan!
Waar je exeperimenteert met bewegings-, dans- en theatertechnieken.
De Planet is je uitlaatklep, je kan je ontwikkelen en specialiseren in dans en beweging! We doen oefeningen van verschillende dansstijlen: Basic steps en variaties van Freestyle Hiphop, Housedance en enkele dansstijlen binnen Afro. 

Osei Bantu is het artistieke collectief van Ramos Sama, Jonas Verwerft, Joffrey Anane, Timo corsius  en Lito Silva. Ze mixen dans, muziek, fashion en deejaying tot een eigenzinnig resultaat. Zij zijn de nieuwe scene, de weerspiegeling van jong en oud talent.
Voor Planet Osei Bantu in Rataplan werken ze samen met danser/choreograaf Joffrey Anane, Rabba Dance en gast docenten met elk een eigen danscurriculum.

Na elke Planet kan je aansluitend nog op jezelf trainen en/of nagenieten van de after jam om alle artistieke bagage te laten bezinken.

Maisha vzw

Maisha strijkt neer in Rataplan voor hun 'Buren' project.  Een verhaal door jongeren en mét jongeren maar voor iedereen. Ze zetten hun eerste stappen in de podiumkunsten, als performer maar even goed ook als licht-, geluid- en cameraman/vrouw.

Het is een ontwikkelingstraject waarbinnen jongeren via workshopreeksen en artistieke coaching hun eigen creatieve skills kunnen ontwikkelen.
Daarnaast is het ook een ontwikkelingstraject voor actieve kunstenaars om hen te laten groeien in hun rol als maker.

suggesties

Playground Stories

workshop fotografie

Planet Osei Bantu

WORKSHOPSDANS

Schrijf je in op de nieuwsbrief!