Coronaproof naar Rataplan

Reserveer je tickets

Info over reserveren vind je hier terug.

Kom je met je bubbel? Reserveer dan samen. Zit je liever niet samen? Reserveer dan afzonderlijk. Zo kunnen we rekening houden met de capaciteit.

We werken momenteel in beperkte capaciteit, om de aan de veiligheidsmaatregelen te kunnen voldoen. Indien een voorstelling niet is uitverkocht, kunt u nog een ticket kopen aan de (avond)kassa. Check hiervoor de website en kom niet nodeloos zonder tickets naar een uitverkochte voorstelling.

Er is geen wachtlijst.

In het kader van contact-tracing zijn we van overheidswege verplicht om de contactgegevens (voornaam, naam, telefoonnummer) per bubbel bij te houden. Deze gegevens worden enkel doorgegeven in het geval van een mogelijk gezondheidsrisico en zullen niet worden gebruikt voor commerciƫle doeleinden. De gegevens worden 30 dagen na de voorstelling vernietigd.

Voor de voorstelling

Allereerst: voel je je ziek of moet je om een andere reden in quarantaine te blijven, blijf dan thuis! Contacteer ons z.s.m. zodat we je tickets kunnen vrijgeven en je kunnen contacteren omtrent terugbetaling.

Voel je je kiplekker: kom dan ruim op tijd. De deuren van de zaal gaan 30 minuten voor aanvang van de voorstelling open, zo kunnen we opstoppingen vermijden.

We vragen je om je mondmasker de hele tijd te dragen. Ook tijdens de voorstelling is het dragen van een mondmasker verplicht.

Ontsmet je handen bij aankomst, en daarna ook regelmatig.

Is er een wachtrij? Hou dan de nodige afstand.

Wacht je nog op personen uit je bubbel? Wacht dan apart en kom samen binnen, zo kunnen we het kruisen van andere toeschouwers zoveel mogelijk beperken.

Volg de aangepaste circulatie-aanduidingen.

Met een online ticket kun je onmiddellijk naar binnen.

Een medewerker wijst je plaats aan. Met je bubbel kun je samen zitten (max 2 pers), tussen de bubbels wordt voldoende afstand gehouden. We schuiven rij voor rij in om het kruisen van andere toeschouwers te beperken.

Toiletbezoek: ga bij voorkeur voor het betreden van de zaal naar het toilet om nodeloze circulatie te vermijden.

Tijdens de voorstelling

We vragen je om tijdens de voorstelling te blijven zitten. Moet je echt echt echt nodig naar het toilet? Vermijd dan alle lichamelijk contact met anderen.

Hou gedurende de hele voorstelling lang je mondmasker op. Tenzij je even een slok van je drankje neemt.

Na de voorstelling

We vragen te blijven zitten en de instructies van de zaalmedewerker op te volgen om rustig en met de nodige social distancing de zaal te kunnen verlaten.

Alvast bedankt voor je medewerking, zo kunnen we samen op een veilige manier van cultuur blijven genieten.