Heel-huids (2,5+)

Familiezondag met Nat Gras

Voelen voelen                       
vel voelen                             
Woelen woelen                    
haar woelen 
Grote bos,  
helemaal los 
Lange benen… 
zijn nu verdwenen. 
 
Voor jonge kinderen behoren huid en haar tot de dagelijkse ontdekkingen rond ik en jij. Mijn arm is bruin, en die van jou? Ik heb blonde staartjes, en jij? 
Eenmaal ouder wordt het haar een deel van onze identiteit, en leeft er ook al heel wat onder ons vel. In deze voorstelling vloeien beide werelden moeiteloos in elkaar over zodat zowel jong als oud geboeid blijft. 
 
Een sterrenhemel van sproetjes, een rilling met kippenvel, de tekening van een litteken of de plooi van een lachrimpel. Een krullenbos, een grijze kop, kaal of 2 vlechten. ‘heel-huids’ gaat over je binnen- en buitenkant en hoe deze in relatie staan tot elkaar. 
 
Laat je heel-huids meevoeren in een wereld van verrassende dans en sterke beelden!

Familiezondag

Brunch (11u-13u30, zonder reservatie)
Kom heerlijk smullen van onze kindvriendelijke brunch, klaargemaakt door de Kompaan. Stel je eigen bordje samen, alles is huisgemaakt en veggie!
Verse soep met brood (€6)
Belegde boterham met zoet of hartig (€6)
Pannenkoeken met huisgemaakte confituur/siroop/suiker (€6)

Workshop (11u-13u30, doorlopend & gratis)
Doorlopend zijn er activiteiten voor kinderen. Durf jij te voelen zonder te kijken? Wat zie je door een heel klein gaatje? We knippen, plakken, scheuren en kleuren aan ons eigen kunstwerk! Maak iets heel haar-ig, schurend of super-zacht!

Voorstelling (14u-15u, met reservatie)
Nat Gras speelt heel-huids

Schrijf je in op de nieuwsbrief!