Jamsessie

w/ Nabou Claerhout - Tsubasa Hori - Willem Heylen - Joachim Badenhorst

EXPERIMENTJAZZ

Speeldata

maandag 27 mei
20:30
rataplan
Een jamsessie in Rataplan is open voor iedereen.
Luister naar elkaar en laat je leiden door wat je voelt & hoort.
 
In het voorjaar van 2024 cureert Joachim Badenhorst de jamsessies. Hij nodigt de laatste maandag van de maand andere muzikanten uit, die de toon van de avond bepalen. Nadien is iedereen welkom om mee te jammen.

De laatste jam voor de zomer is een schone bezetting met enkele oude bekenden in de openingsband!

Nabou Claerhout was artist in residence in Rataplan in 2022 en stelde o.a. haar eigen Trombone Ensemble samen dat ondertussen al op verschillende grote podia speelde. Deze zomer ook op Gent Jazz!

Willem Heylen was (samen met Anke Verslye) artist in residence in 2023 met zijn bands aki, Games & Motifs, La Piratesse, ...

Tsubasa Hori is een Japanse Taiko drummer. Ze werd geboren in Kyoto en studeerde aan de Kyoto City Horikawa Music High School (Percussion Class). Ze speelde bij verschillende Japanse drumbands en richtte ook haar eigen vrouwelijke Taiko-band op 'Cocon'. Tsubasa woont sinds 2010 in België maar trad al in meer dan 40 verschillende landen op.

Joachim Badenhorst is rietblazer, hij speelt o.a. klarinet en saxofoon en is één van de boeiendste en meest avontuurlijke Belgische jazzmuzikanten van de voorbij twee decennia. Hij speelt bij verschillende nationale en internationale bezettingen en als toonaangevend muzikant is hij ook frontman van zijn eigen Zero Years Kid
 
Breng je eigen instrument mee; drums, piano, gitaar- en basversterker zijn voorzien.
Inkom met vrije bijdrage.

foto (c) Roxi Pop

Credits

Nabou Claerhout (trombone)

Willem Heylen (gitaar)

Tsubasa Hori (taiko drum/zang)

Joachim Badenhorst (rieten)

Schrijf je in op de nieuwsbrief!