Clear Instant x
Osei Bantu

BUURT
Michaël Brijs, Thomas De Prins, Vincent Brijs en Raquel Suarez Duenas nodigen enkele gasten uit om samen met hen de mogelijkheden van improvisatiemuziek en freestyle dans te onderzoeken. Ze trekken met dit muzikale dansavontuur langs de Antwerpse podia – telkens met een ander programma.

Benieuwd? Bekijk hier de teaser

Deze editie zorgen Michael Brijs, Elko Blijweert, Jeroen Stevens en Thomas De Prins voor de sound en Raquel Suarez Duenas, Jimmy Boomclap en Popping Danys voor de moves.

De eerste sessie van Clear Instant X Osei Bantu Experience was een Daksessie! (Stadsschouwburg DAKKAN Festival 2020) met drummer James Williams en dansers: Rabina Miya en Ivan Farinha. 

Een tweede sessie vond plaats op 17 oktober tijdens Raak Festival in zaal Zirkus met drummer James Williams en dansers Samanta Mavinga en David 'Rabba' Kinkela 

Tijdens 'De Fakkel' nodigden ze drummer Eric Thielemans en dansers Davide Zazzera & Nina Munoz uit voor een nieuwe experience!  In de Midzomernacht van Permeke genoot het publiek van een XL versie met als gasten: dansers Joffrey Anane en Nikki Sfakianaki, saxofonist Bart Borremans, bassist Dries Laheye en James Williams aan de drums. 

 
Meer info over Clear Instant & Osei Bantu 
 

 
 

Credits

Britt Adams (foto)

Thomas De Prins (toetsen)

Michaël Brijs (dwarsfluit)

Elko Blijweert (gitaar)

Jeroen Stevens (drum)

Raquel Suarez Duenas (dans)

Popping Danys (dans)

Jimmy Boomclap (dans)

Schrijf je in op de nieuwsbrief!