Moving Ground + Buurtsport + CAW + Logo

Onze Buurt-dag

Speelstraat & deur-aan-deur voorstellingen

Eindelijk weer een lichtpunt aan het einde van de tunnel! De straten vullen langzaam weer met leven, en de zon laat zich ook weer vaker zien.

Dit vieren we met #OnzeBuurt op zondag 30 mei! De Wijnegemstraat wordt omgetoverd tot speelstraat door Buurtsport en Gezondheidskiosk, de pleinen en straten worden het podium voor 'Ietsmetnefiets' & Moving Ground toont gaan deur-aan-deur in première met stoeptheater "You wish you were an Alien".

Het belooft een goedgevulde namiddag te worden met coronavriendelijke activiteiten voor klein en groot. Een overzicht van al onze activiteiten:

*Speelstraat*
Van 13u tot 17u zal de Wijnegemstraat gedeeltelijk worden afgesloten voor kinderen om vrij te spelen. Buurtsport voorziet sport & avontuur: Er zullen vijf activiteiten verdeeld zijn over het Jan Borluutplein en de straat: Balletjes werpen, op wieltjes rijden, voetballen, avonturenloop en trampoline tricks. 

Elk kind krijgt een stempelkaart. Eens de stempelkaart vol is, wordt er een beloning voorzien door Gezondheidskiosk. 

*Ietsmetnefiets*
Lies en Anneleen vormen samen: Cie Selderie! Op onze buurtdag komen ze met hun fietsinstallatie de pleintjes omtoveren tot één podium. Een visueel spektakel van absurditeit en muziek met een volks thema. Bekijk hier een opwarmer van hun optreden! 

*You wish you were an Alien*
Ondertussen gaat Moving Ground deur-aan-deur in première met hun nieuwe voorstelling 'You wish you were an alien'.

Enkele aliens landen in Borgerhout omdat ze extra wezens nodig hebben op hun planeet. Ze bellen aan en proberen mensen te overtuigen om mee op hun planeet te komen wonen. Voor een aantal van de problemen op aarde, hebben zij een oplossing op hun planeet. 

De voorstelling gaat door in volgende straten: (zie kaart) 
buurtproject kaart.png 531 KB
Woon jij in een van deze straten en wil je graag deelnemen? Stuur dan een bericht naar: stage@rataplanvzw.be

Speeldata