... HEEFT JOUW STEUN NODIG
Rataplan is een cultuurhuis in hartje Borgerhout.

Het huis heeft een rijke geschiedenis van meer dan 20 jaar, als werkplaats voor artistiek jong talent en podium voor theater en jazz. Uit Rataplan is De Roma gegroeid, dé volksschouwburg van Borgerhout.

Rataplan vertaalt vandaag de veranderende wereld naar het podium: kunstenaars, grassroots initiatieven en het publiek worden betrokken bij de werking. Samen geven ze zuurstof aan buurt en stad. Mede-eigenaarschap, partnerschap en gedeelde verhalen zijn cruciaal. Rataplan is een dynamische plek waar je kan ontdekken, proeven, onderzoeken, beleven, bewonderen en verwonderen.

Financieel is het helaas al enige tijd erg moeilijk. Met de inspanningen van district Borgerhout, district en stad Antwerpen en projectmatige steun van de Vlaamse Gemeenschap kunnen we net overleven, maar geen duurzame werking uitbouwen.

Zoals zovele burgerinitiatieven proberen we een deel van de ontbrekende middelen bij particulieren en ondernemers te vinden. Daarom doen we een beroep op jou.

Denk er eens over na, stort een groot of klein bedrag (of geef misschien een doorlopende opdracht). Wij zijn met alle steun content.

Je krijgt er het symbolisch mede-eigenaarschap van een broedplaats voor jong stedelijk talent, een unieke plek voor jazz en het gezelligste zaaltje van ’t stad voor terug.

REKENINGNUMMER Rataplan vzw BE92 7330 0426 7323 – mededeling: STEUN

Het enthousiasme van de vele vrijwilligers, raad van bestuur en medewerkers is er meer dan ooit. Als donateur maak je deel uit van dit mooie verhaal.


Met veel dank, 

de vrijwilligers van Rataplan,
de medewerkers: Atia Reta, Lou Konyk, Zeno De Bruyn, Stefan Gevaerts en Femke Vanpoucke,
en de bestuurders: Els Van Effelterre, Barbara Wyckmans, Robby Cleiren, Paul Schyvens, Michel Price.

 

Wens je een factuur? Mail naar steun@rataplanvzw.be met het bedrag dat je wenst te schenken, facturatiegegevens en BTW-nummer. Je ontvangt vervolgens een factuur met vermelding ‘promotionele ondersteuning’.

Alle donateurs krijgen een vermelding op de website, wil je dit niet: laat het ons weten via bovenvermeld mailadres.

Helaas kunnen we geen belastingsattesten afleveren.

 
ONLINE TICKETS

7 dagen op 7, de klok rond.


Nieuw! Combitickets: klik hier voor alle info
 

Vanaf nu ook cadeaubons online te bestellen via deze link !

 

Tickets kunnen ook telefonisch besteld worden via de ticketbalie: 03 600 16 60