INFO TICKETS

 

INKOMBELEID


De plaatsen in Rataplan zijn ongenummerd, je kan dus zelf je plaats kiezen.
 

De avondvertoningen in Rataplan beginnen om 20u. Deuren openen 30 min voor aanvang. En sluiten als de voorstelling begint! 


Onbetaalde reservaties moeten ten laatste een kwartier voor aanvang afgehaald worden, daarna worden de plaatsen terug vrijgegeven.
We herinneren eraan dat we stipt op het aangegeven uur beginnen.

 

Laatkomers mogen NIET meer binnen omdat dit zeer storend is voor publiek en artiesten. Dit geldt vooral bij theatervoorstellingen.

 

Tickets worden NIET terugbetaald wanneer u te laat toekomt of verhinderd bent. Enkel wanneer een voorstelling wordt afgelast.

 

Je bent verhinderd of je hebt een ticket teveel gekocht en je wilt iemand anders blij maken? Je bent nog op zoek naar een ticket van een uitverkocht concert? Post een bericht op onze Facebookpagina en vind misschien een (ver)koper. Let wel: tickets mogen niet duurder dan de kassaprijs, noch per opbod verkocht worden. Indien je twijfelt, controleer eerst de officiële prijs op deze website. Bij misbruik zal ingegrepen worden.

 

 

TICKETPRIJZEN


VOORVERKOOP:

Je koopt je tickets vooraf aan voorverkoopprijs of de dag zelf aan kassaprijs. Aan de kassa betaal je € 2 meer dan in voorverkoop. De gebruikelijke kortingen blijven natuurlijk gelden, zowel in voorverkoop als aan de kassa. 


Een voorbeeld: VVK € 12/10 (KASSA + € 2)

€ 12 is de normale voorverkoopprijs. Je krijgt dit tarief als je je kaarten online, telefonisch of aan onze ticketbalie of in een van de voorverkooppunten koopt. Koop je je ticket aan de inkomkassa dan betaal je € 2 meer, dus € 14.

€ 10 is de voorverkoopprijs met korting. Deze geldt voor leeftijdscategorieën -26 en +65, inwoners van 2140 Borgerhout en 2060 Antwerpen en groepen vanaf 10 personen. Ook hier kan je je tickets online, telefonisch of aan de ticketbalie bestellen (deze korting is NIET geldig in de andere voorverkooppunten). Aan de inkomkassa betaal je € 2 meer, dus € 12.


BO'KES - FAMILIEVOORSTELLINGEN:

Voor de familievoorstellingen hanteren we een verschillende prijs voor kinderen en voor volwassenen. Volwassenen betalen € 10, voor kinderen blijft de inkomprijs € 7.  Bij deze voorstellingen kan je als je het VT-statuut hebt voor € 2 binnen (enkel aan de balie of aan de kassa mogelijk). Er is geen aparte voorverkoopprijs.

 

ONLINE


Je kan hier online tickets kopen, 7 dagen op 7, de klok rond. Je betaalt met uw creditcard (VISA / Mastercard) of met je bankkaart via een digipass kaartlezer. Meer informatie over het betalen met uw Bancontact / Mister Cash kaart lees je hier op de site van BCC.

Je ontvangt onmiddellijk een bevestiging via e-mail.  

 

 

TICKETBALIE


ADRES:

Turnhoutsebaan 329
2140 Borgerhout

 

Je betaalt cash, met je debetkaart via de betaalterminal, met uw VISA/Mastercard, met cultuurcheques of Rataplan cadeaubons en kan onmiddellijk de kaarten aan kortingprijs mee naar huis nemen.


TELEFOON:

De ticketbalie is ook telefonisch bereikbaar op het nummer  03 600 16 60.

Openingsuren:

maandag tot en met vrijdag 13u30-17u00 

+ voormiddagopening dinsdag en vrijdag 10u-12u30

+ avondopening op dinsdag tot 18u30


Je betaalt dan via overschrijving op het rekeningnummer (BE 94)733 0261593 14 met in de gestructureerde mededeling je persoonlijk referentienummer dat je krijgt na telefonische reservatie. Indien we binnen 7 werkdagen je betaling niet ontvangen hebben, vervalt de reservatie.


Of je betaalt met VISA of Mastercard: je geeft uw kaartnummer en de betaling wordt automatisch verwerkt. Je krijgt de tickets na betaling in je mailbox. Koop je de tickets minder dan 7 werkdagen voor de voorstelling, dan vind je je tickets aan de inkomkassa.
 

OPENINGSUREN:
 

maandag tot en met vrijdag 13u30-17u00 

+ voormiddagopening dinsdag en vrijdag 10u-12u30

+ avondopening op dinsdag tot 18u30

 

Sluitingsdagen:

Zaterdag & zondag

 

 

CADEAUBONS


Vanaf nu online te koop via deze link.


Ben je op zoek naar een fijn geschenk? Waarom schenk je niet een oorstrelend concert of een beklijvende theatervoorstelling? Je kan aan de ticketbalie het hele jaar door handige cadeaubons kopen. Je kan het bedrag zelf kiezen. De oude bons blijven ook geldig. De bons hebben geen vervaldatum en kunnen als betaalmiddel dienen aan de ticketbalie of aan de inkomkassa.


 

 

CULTUURCHEQUES


Rataplan aanvaardt 'Sport & Culture cheques' van Sodexho, Edenred en Accor, 'Cultuur Toegangs cheques SABAM' en 'Agrafa cultuur sjeks'. Let op: er wordt geen geld weergegeven op deze cheques!

Wens je tickets te kopen met cultuurcheques, dan moet je langs de ticketbalie komen. Vooraf je kaarten reserveren is mogelijk op het nummer 03 600 16 60. De kaarten moeten dan uiterlijk 7 werkdagen na reservatie afgehaald worden.