Aanbod schoolvoorstellingen 2020-2021

Zoals ieder jaar stelden we het aanbod met veel aandacht samen. In deze spannende Corona-tijden tracht Rataplan voortdurend de vinger aan de pols te houden ivm de maatregelen, en hierop te antciperen. Dat betekent ook dat ons aanbod onderhevig is aan veranderingen, versta: wijzigingen (bv. in toegelaten maximumcapaciteiten) maar ook toevoegingen (bv. nieuwe voorstellingen).

Hou de website dus goed in de gaten.

 

brochure voorstellingen in Rataplan (versie 9 juli 2020) / Aanmelden doe je via deze link

brochure voorstellingen op school - Op Visite / Aanmelden doe je via deze link

 


Aanmeldprocedure


Heb je het aanbod bekeken & wens je aan te melden voor één of meerdere activiteiten in Rataplan? Aanmelden kan tot 6 september via bovenstaande linken. Na het inventariseren van de aanvraag, wordt via loting de puzzel gelegd. Op 14 september krijg je bericht van ons i.v.m. je aanvraag.

Let op: De aanvragen voor Op Visite (voorstellingen in de klassen) verlopen via een ander formulier. Een concrete datum wordt in september persoonlijk met de school vastgelegd.

 

☆Maakte je een foutje? Wil je iets toevoegen? Of ondervind je een technisch probleem?
Contacteer dan even atia@rataplanvzw.be

 

 

Geannuleerde schoolvoorstellingen afgelopen schooljaar

Rataplan ondernam in de afgelopen weken een aantal stappen rond de geannuleerde Corona-schoolvoorstellingen van het schooljaar 2020-2021:

Samen met de getroffen gezelschappen zochten we naar een nieuwe datum in hetschooljaar2020-2021. De data vind je in de brochure terug, maar wordt ook persoonlijk met de school afgestemd.

  • Indien deze datum past voor de school, verzetten we de gereserveerde plaatsen naar deze nieuwe datum.

 

  • Past de nieuwe datum niet? Dan wijzen we -na overleg met de school- een andere schoolvoorstelling toe voor het schooljaar 2020-2021, geschikt voor dezelfde leeftijdscategorie.