DAG VAN DE DANS GECUREERD DOOR DAVID JOÃO RAMOSRelated Articles
   ZA 25/04     16:00 U     €8   Tickets 

VT-tarief van €2 per persoon beschikbaar bij deze voorstelling. Tickets aan dit tarief zijn aan de ticketbalie of telefonisch (03 600 16 60) te reserveren.

 

 

David João Ramos is een bewegende multidisciplinaire duizendpoot: danser, choreograaf, Dj en lid van Osei Bantu. Hij cureert Dag van de Dans in Rataplan en is daarnaast RataplanMaker (hij cureert, inspireert, bouwt mee aan een nieuw verhaal in Rataplan).

 

 

WORKSHOPS

Er zijn 2 workshops voor iedereen die van dans houdt, jong en oud, dansfanaat of shaker tot eerste danspassen in afro en urban dance.

 

16u WORKSHOP Afro house Rabbadance

 

Rabbadance aka David Kingkela is danser en choreograaf. Hij danst al nog voor hij kon stappen. Dans is zijn taal en daarmee toont hij zijn talent. Hij zet mee de Afro house op de kaart met zijn danscollectief Vooddoogang. Daarnaast won hij de Afro house Battle Whatsupp in Brussel. Hij organiseert showcases en schittert op verschillende podia in Belgie en ver daarbuiten met

 

Vooddoogang. Hij danst in verschillende clips en is te zien op het worldwide web, hij is een bekend gezicht. Niet te missen dus, shake it! En dans die moves tot avonds laat op de dansvloer.

 

S’avonds is er een showcase van Afroblood door Rabbadance in Rataplan.

 

17u WORKSHOP urban dance door Osei Bantu

 

Osei Bantu is een urban-art collectief, opgericht in 2015 door L3eatz, David Ramos, Jonas Garrido Verwerft en Joffrey Anane. Osei Bantu creëert een eigen eclectische stijl met invloeden uit hun directe omgeving en culturen die ze meenemen uit de wereld. Osei Bantu danst met eigen muziek, dj’t op vele feesten zoals ‘Shuttles’, fashion en elk lid van Osei Bantu ontwikkelt daarnaast zijn eigen werk.

 

Tijdens de workshop verdiep je je mee in urban dance en de stijl van Osei Bantu en ’s avonds draait Osei Bantu de plaatjes.

 

VOORSTELLING

20u BULLY – Because U Loved Loathing Yourself + Showcase Afroblood van Rabbadance + plaatjes van Osei Bantu

 

BULLY – Because U Loved Loathing Yourself is een work in progress en eerste dansvoorstelling waarmee Tomas Ntamashimikiro de danswereld betreedt. In 2018 startte hij met een onderzoek rond pesten en dit vertaalde hij in beweging. Uit dit onderzoek is deze voorstelling ontstaan.

 

In BULLY vertalen 3 dansers een gebroken ziel die met zichzelf worstelt. Via beweging en jazzmuziek van Fender Mackenson Rooms wordt je meegenomen op een mentale reis waarbij diepe dalen en hoge pieken van depressie zich ontwikkelen. Wat gebeurt er binnen een vicieuze cirkel van zelfhaat en schuldgevoelens? Vanwaar komen deze gevoelens? En wat gebeurt er als je de cirkel probeert te doorbreken?

 

Choreografie: Tomas Ntamashimikiro / Dans: Remy Mpuki, Gianni Rodney Smith, Danys Vanderhaegen / Muziek: fender Mackenson Rooms / Tekst: Burezi Turikumwe

 

AFROBLOOD: showcase van Rabbadance: ontdek het beste van Afro house met de beste moves en beste beats.

 

Osei Bantu draait de hele avond de plaatjes.

 

Smeer die benen al maar in, move your ass.
image

ONLINE TICKETS

7 dagen op 7, de klok rond.


 

Combitickets JazzLab Series: 

klik hier
 

Vanaf nu ook cadeaubons online te bestellen via deze link !

 

Tickets kunnen ook telefonisch besteld worden via de ticketbalie: 03 600 16 60

 

 

  • Email this Page