WIJ GAAN HET HEBBEN OVER HAAR BLACKMAN&BLOCKLAND / 12J +Related Articles
   VR 27/03     20.00 U     VVK €14/€12   Tickets 

Omnio/kansentarief van €2 per persoon beschikbaar bij deze voorstelling. Tickets aan dit tarief zijn enkel telefonisch te reserveren via 03 600 16 60.

Wij gaan het hebben over haar.

Wij gaan het hebben over jou en mij en iedereen.

Wij willen het hebben over haar dat is: gevlochten, gekamd, gestyled, gepresst, gekwetst, gestraight, gevreesd, ongeremd, onderdrukt, bevrijd, gewassen, ongedwongen. Wij zijn allemaal ons eigen haar.

Het nieuwe theaterduo Blackman&Blokland geven uitleg aan de termen ‘goed haar’ en ‘slecht haar’. Iedereen worstelt met haar en sommige mensen hebben een bijzondere geschiedenis met hun haar. Een vrolijke en serieuze voorstelling met spoken word, stand up, zang en theater gecombineerd met een flinke dosis humor.

Deze voorstelling kader in Black History Month, en is gecureerd door RataPlanmaker Nyira Hens. Aansluitend op de voorstelling nodigen de spelers Yahmani Blackman, Dorothy Blokman en host Nyira Hens je uit voor een nagesprek.

 

 

  • **** De Volkskrant: “... vanuit een simpel gegeven groeit de voorstelling uit tot een scherp, bevlogen en relevant discussiestuk over culturele toe-eigening, waarbij gelukkig ook genoeg te lachen valt.”
  • Winnaar van de Amsterdam Fringe Awards 2018 en genomineerd voor de BNG cultuurprijs 2018.
  • Een uniek decor met interactieve videoprojecties.

 

Geknipt voor echt iedereen vanaf 12 jaar.

 

Foto door Jeff Flu.
image

ONLINE TICKETS

7 dagen op 7, de klok rond.


 

Combitickets JazzLab Series: 

klik hier
 

Vanaf nu ook cadeaubons online te bestellen via deze link !

 

Tickets kunnen ook telefonisch besteld worden via de ticketbalie: 03 600 16 60

 

 

  • Email this Page