BEEZY COMEDYRelated Articles
   ZA 01/02     20.00 U     VVK €12/€10/€6 -26J   Tickets 

Begeleid door een groovy dj verliezen deze comedyhoogvliegers en zwaargewichten zich in een vurig spel van humor en vlijmscherpe woorden. Humor met een donker kantje, relativerend en met de nodige fratsen.

 

Serine Ayari begon in het voorjaar van 2018 met stand up comedy en heeft al het voorrecht gehad om op te treden op Level Up in de Bourla Schouwburg. Bovendien mocht ze openen voor Andrew Schulz op een uitverkochte show in Amsterdam en deel uitmaken van de New Talents of Gotham Comedy Club in New York.

 

Manu Moreau. De ‘wietcomedian’. Hij brengt met plezier mensen aan het lachen.  Hij neemt zichzelf niet al te serieus, maar neemt graag alles rond hem op de korrel. Misschien best alles met een vleugje zout nemen, anders strooit hij het op de wonde. Droge humor met een donker kantje.

 

Bram van der Velde, winnaar van het Stand-up Comedy Concours 2005, is als geboren en getogen Limbo inmiddels woonachtig in de Antwerpen. Door zich te bedienen van snelle, harde en geëngageerde comedy heeft hij al op verschillende podia gestaan, waaronder Comedy Factory en Lowlands.

 

DJ G-spot is vaste waard van dienst.
image

ONLINE TICKETS

7 dagen op 7, de klok rond.


 

Combitickets JazzLab Series: 

klik hier
 

Vanaf nu ook cadeaubons online te bestellen via deze link !

 

Tickets kunnen ook telefonisch besteld worden via de ticketbalie: 03 600 16 60

 

 

  • Email this Page