MADAM FORTUNA EEN STAD VOOR IEDEREEN EN NIEMANDRelated Articles
EXTRA VOORSTELLING OP ZATERDAGNAMIDDAG !
   VR 21/02     20.00 U     VVK €14/€12   1Uitverkocht  Tickets 
   ZA 22/02     15:00 U     VVK €14/€12   Tickets 
   ZA 22/02     20.00 U     VVK €14/€12   Tickets 

VT-tarief van €2 per persoon beschikbaar bij deze voorstelling. Tickets aan dit tarief zijn aan de ticketbalie of telefonisch (03 600 16 60) te reserveren.

 

2020. We volgen de gebeurtenissen in het stadje Xanatopia. Hier zoekt iedereen zijn eigen gewin, zijn eigen gelijk, zijn eigen geluk. Overal heerst drukte, weerklinken verschillende stemmen en vindt er actie plaats. Vreemde situaties en absurde humor bepalen het leven op elke straathoek.  Dit stadje lijkt dolgedraaid. Wat is haar toekomst?

 

Onze spelers en muzikanten zijn inwoners uit verschillende Antwerpse districten: een bonte groep van (vooral) liefhebbers en professionelen, jong en oud  (van 9 tot 83 jaar!) en met diverse achtergronden. Samen hebben ze geïmproviseerd rond het thema ‘tolerantie’ en het hele najaar hebben ze wekelijks gerepeteerd aan deze voorstelling. Ze zijn daarbij artistiek gecoacht door Luk Nys (spel), Enrique Noviello (muziek), Bart Patoor (zang) en Katja Pire (beweging).

 

Het resultaat is komische voorstelling boordevol muziek. ‘Een stad voor iedereen en niemand’ spreekt vanuit de onderbuik en geeft een kijk op het leven in de stad doorheen de ogen van de diversiteit.

 

 

Madam Fortuna is een kunstenorganisatie uit Borgerhout. In onze werking staat participatie en diversiteit centraal.

 

Meer info op www.madamfortuna.be.

 

 

 

 
image

ONLINE TICKETS

7 dagen op 7, de klok rond.


 

Combitickets JazzLab Series: 

klik hier
 

Vanaf nu ook cadeaubons online te bestellen via deze link !

 

Tickets kunnen ook telefonisch besteld worden via de ticketbalie: 03 600 16 60

 

 

  • Email this Page