GINGER BLACK GINGER JAZZLAB IMPULSRelated Articles
   WO 29/4     20:00 U     VVK €14/12   Tickets 

DIT PROJECT WORDT VERPLAATST NAAR SEIZOEN 2021/2022 - concrete data zijn nog niet bekend

 

De nieuwe laureaat van JazzLab Impuls is gekend! Contrabasiste Yannick Peeters heeft de jury unaniem overtuigd van haar project ‘GingerBlackGinger’. Peeters is een veelzijdige muzikante die bij JazzLab al meermaals de revue passeerde. Het moment is volgens ons aangebroken om Yannicks eigen project te presenteren (tournee april-mei 2020).

 

GingerBlackGinger ontstond bij Yannick als een mijmering, een antwoord op de vraag “Wat is mijn absolute dreamteam?” Claron McFadden, Frederik Leroux, Frans Van Isacker, Jim Black zijn voor haar muzikanten met een visie, een koppigheid, een hart voor eerlijke muziek waar men alleen maar respect voor kan hebben.

 

Alle ballast overboord.

 

Geen show, geen overbodige geste, maar wel eerlijkheid, puurheid, schoonheid in alle mogelijk vormen…

 

Van rauwe rock en pure avant-garde naar lyrische eenvoud – of van lyrische rock en eenvoudige avant-garde naar pure rauwheid – … De goesting om mee te denken, te componeren, teksten te schrijven is alvast aanwezig bij elke muzikant.

 

 

De unieke samenstelling van deze bezetting maakt het een opwindend en avontuurlijk gebeuren. Iedereen in dit project staat voor eerlijkheid en originaliteit. Zoeken naar contrasten tussen schoonheid, fragiliteit, rauwe en pure muziek – dat moet het zijn.

 

 

Yannick Peeters (contrabas) ; Claron McFadden (zang) ; Frederik Leroux (gitaar); Frans Van Isacker (saxofoon, klarinet); Jim Black (drums)
image

ONLINE TICKETS

7 dagen op 7, de klok rond.


 

Combitickets JazzLab Series: 

klik hier
 

Vanaf nu ook cadeaubons online te bestellen via deze link !

 

Tickets kunnen ook telefonisch besteld worden via de ticketbalie: 03 600 16 60

 

 

  • Email this Page