H A S T + JAMIE PEET & NIELS BROOS OPENING NIEUW SEIZOENRelated Articles
   DO 26/9     20:00 U     vvk € 16/14   Tickets 

We openen het seizoen met een double bill van formaat met H A S T (Rob Banken, sax; Artan Buleshkaj, gitaar; Roeland Celis, gitaar; Cyrille Obermüller, bas; Elias Devoldere, drums) dat hoge ogen gooit met zijn nieuwe album: Eligy.

"Het debuut van Hast, de laureaten van de Storm contest in 2018, is bijna genadeloos in zijn intensiteit. Opener 'Blues' klinkt als Ornette Coleman die fuzzpedalen gaat shoppen, het titelnummer schuurt in plaats van te helen, 'Impro' is hypnotiserende ASMR. Net wanneer je denkt dat je weet wat je kunt verwachten, word je van achteren getackeld. Fans van Nordmann én Joachim Badenhorst weten wat hun te doen staat. Yep, producer Koen Gisen did it again." Focus Knack over debuutalbum Elegy.

Het Nederlandse duo drummer Jamie Peet & toetsenist Niels Broos is een revelatie en oogstte veel succes op Eurosonic. Dit onweerstaanbare duo grossiert in grooves, opgeknipte beats en onverwachte elektronische escapades. Niels Broos combineert op meesterlijke wijze invloeden uit de elektronische muziek, pop, hiphop en jazz en speelde onder meer met Kyteman. Jamie Peet is momenteel een van de meest gevraagde Nederlandse drummers in het wijdvertakte jazzlandschap.  Weinig mensen kunnen zo subtiel en tegelijkertijd opzwepend grooven als Peet. Om te kunnen vergelijken met ons Vaderlandse drummer-toesten-duo Beraadgeslagen moet je komen luisteren!

 
image

ONLINE TICKETS

7 dagen op 7, de klok rond.


 

Combitickets JazzLab Series: 

klik hier
 

Vanaf nu ook cadeaubons online te bestellen via deze link !

 

Tickets kunnen ook telefonisch besteld worden via de ticketbalie: 03 600 16 60

 

 

  • Email this Page