BER/MALABY/DUMOULIN BER CONNECTIONSRelated Articles
   VR 13/03     20.00 U     VVK €16/€14   Tickets 

De jonge getalenteerde Belgische drummer Samuel Ber (24) is de Connections gast in Rataplan voor 2020. Zijn talent bewijst hij door de topallianties die hij opzet. 

Hij houdt stand tussen ervaren topmuzikanten zoals in dit trio met de gelauwerde New Yorkse tenorsax Tony Malaby en toetsenmeester Jozef Dumoulin.

 

Tony Malaby is al langer een van de meest gelauwerde tenorsaxofonisten van New York en ver daarbuiten. Comfortabel binnen traditionele jazz, maar ook binnen vrije improvisatie en hedendaagse muziek. Hij maakte deel uit van Paul Motians Electric Bebop Band, Charlie Hadens Libera­tion Orchestra en speelde aan de zijde van Fred Hersch, Ches Smith, Mark Helias en Kris Davis. Het hoeft geen verder betoog: Malaby wéégt op de hedendaagse improvi­satie.

 

‘Keyboard wizard’ Jozef Dumoulin (Lidlboj, Octurn, The Red Hill Orchestra feat. Ellery Eskelin en Dan Weiss). De immer avontuur­lijke Dumoulin is de perfecte echo om de frasen van de Amerikaanse saxofo­nist te laten resoneren. Hij staat te boek als een van de meest eigenzinnige stemmen van de Belgische jazz. Samen met Samuel Ber vormt hij de perfecte match om het blaaswerk van Malaby tot zijn recht te laten komen

 

Samuel Ber (drums); Tony Malaby (tenorsax); Jozef Dumoulin (toetsen)

 

 
image

ONLINE TICKETS

7 dagen op 7, de klok rond.


 

Combitickets JazzLab Series: 

klik hier
 

Vanaf nu ook cadeaubons online te bestellen via deze link !

 

Tickets kunnen ook telefonisch besteld worden via de ticketbalie: 03 600 16 60

 

 

  • Email this Page