ITHAKA ELINE KUPPENS (8>12J)Related Articles
   WO 20/11     15.00 U     € 10/7   Tickets 

Omnio/kansentarief van €2 per persoon beschikbaar bij deze voorstelling. Tickets aan dit tarief zijn enkel telefonisch te reserveren via 03 600 16 60.

 

Of vertrekken belangrijker is dan aankomen; of ook: wat als je tussen de eendjes wordt geboren en eigenlijk een zwaan bent?

Bonnie wacht op iemand. Iemand die nog gaat komen. Iemand heel leuk, grappig en slim. Een zwaan? Samen hebben ze een plan. Een plan met een verhaal. Tijdens het wachten bedenkt Eline hoe ze het als eendje in haar eentje zou doen. Zou ze haar vleugels ontdekken?

 

Ithaka is een voorstelling over geloven in jezelf, de kunst van het falen en de kracht van kwetsbaarheid.

 

Eline Kuppens maakte al meerdere voorstellingen met en voor kinderen: Hek, Ronja de Roversdochter (kinderenvandevilla), BulgerAnna, once upon a city /imaginez une ville (Bronks).Je kent haar misschien ook van film of televisie (LinkeroeverWeekend aan zeeDe Bunker).

 

Eline Kuppens (spel); Lotte Heijtenis, Eline Kuppens (idee); Wanda Eyckerman (eindregie)

 

Deze voorstelling kadert in de Bo'kes: Borgerhoutse ' Kunsten voor kinderen in Rataplan. Tijdens de hele maand november kan je genieten van familievoorstellingen, workshops, open ateliers & meer. Bekijk het volledige programma op deze website.
image

ONLINE TICKETS

7 dagen op 7, de klok rond.


 

Combitickets JazzLab Series: 

klik hier
 

Vanaf nu ook cadeaubons online te bestellen via deze link !

 

Tickets kunnen ook telefonisch besteld worden via de ticketbalie: 03 600 16 60

 

 

  • Email this Page