ZONZO COMPAGNIE: THELONIOUS BIG BANG BUURT - 6>12JRelated Articles
   ZO 10/3     14:00 U     € 10/7   Tickets 

Een drummer, een pianist en een bassist nemen je mee naar het New York van de eerste helft van de 20ste eeuw. De kleine Thelonious kijkt over de schouder van z’n grote zus mee naar het pianoklavier en geraakt helemaal in de ban van het instrument. Wat volgt is een rollercoaster van ontmoetingen, jamsessies, successen en een dosis pech. De even koppige als geniale Thelonious Monk volgt een grillig parcours, en maakt daarbij even grillige muziek vol afwijkende harmonieën en vreemde ritmes. Het kon hem er weliswaar niet van weerhouden uit te groeien tot ‘The High Priest of Jazz’ met tal van jazzstandards op z’n naam.

Livemuziek en video betrekken je bij Thelonious’ experimenteerdrang en tonen telkens weer nieuwe perspectieven. Spring mee op deze beboptrein met het ‘Genius of Modern Music’ en kruip zelf in de huid van Thelonious. Bestemming onbekend, maar een waanzinnige rit verzekerd!

De ondertussen legendarische voorstelling Mile(s)tones van Zonzo Compagnie toerde de wereld rond. Met Thelonious realiseert het succesvolle gezelschap een vervolg. Opnieuw een voorstelling waarin de muziek en de figuur van een legendarische jazzmuzikant centraal staan.
 

Met de muzikanten Simon Segers (drums), Fulco Ottervanger (toetsen) en Lieven Van Pée (bas) van het avontuurlijke jazztrio De Beren Gieren, recent nog bekroond met een Klara-award.

Regie door Benjamin Vandewalle, video door videoartieste Nele Fack, gespecialiseerd in video-mapping en met een passie voor film en animatie, kostuum Johanna Trudzinski

www.zonzocompagnie.be

 
ONLINE TICKETS

7 dagen op 7, de klok rond.


 

Combitickets JazzLab Series: 

klik hier
 

Vanaf nu ook cadeaubons online te bestellen via deze link !

 

Tickets kunnen ook telefonisch besteld worden via de ticketbalie: 03 600 16 60

 

 

  • Email this Page