BRAM WEIJTERS’ CRAZY MEN ALBUM PRESENTATIERelated Articles
   ZA 30/3     20:00 U     VVK €14/12   Tickets 

Bram Weijters’ Crazy Men neemt je mee naar de roots van de vaderlandse jazzrock en fusion: pianist Koen De Bruynes cultalbum Here Comes The Crazy Man uit 1974. Jazzrock van de bovenste plank uit een muzikaal tijdperk (Marc Moulin, Herbie Hancock, Michel Herr) waarvan de invloeden nog altijd weerklinken in hedendaagse bands als STUFF., BRZZVLL, SCHNTZL en Weijters’ eigen projecten.
 

Voor dit project omringt Bram Weijters zich met de strafste muzikanten van de huidige scene, waarmee hij een integrale versie van het Koen De Bruyne-album speelt, wat de jong gestorven componist nooit zelf deed. Maar nog meer zullen de Crazy Men je onderdompelen in de tijdsgeest van de jaren 70 met een bloemlezing uit de Belgische en internationale jazzrock en fusion met nummers van o.a. Herbie Hancock, Placebo, COS, Michel Herr, René Costy.
 

Bram Weijters’ Crazy Men presenteren nu ook hun versie van hat album op vinyl en cd, uitgebracht bij SDBAN.

 

BRAM WEIJTERS (TOETSEN); SAM VLOEMANS (TROMPET); ANDREW CLAES (TENORSAXOFOON, EWI, ELECTRONICA); VINCENT BRIJS (BARITONSAXOFOON); DRIES LAHEYE (BASGITAAR); STEVEN CASSIERS, (DRUMS)

 

 

 

 
ONLINE TICKETS

7 dagen op 7, de klok rond.


 

Combitickets JazzLab Series: 

klik hier
 

Vanaf nu ook cadeaubons online te bestellen via deze link !

 

Tickets kunnen ook telefonisch besteld worden via de ticketbalie: 03 600 16 60

 

 

  • Email this Page