ZONZO COMPAGNIE : SPAT' SONORE + MADE IN EL KWAKKABA BIG BANG BUURT 4>10 JRelated Articles
   ZO 11/11     14.00 U     € 10/7   Tickets 

Met BIG BANG, een avontuurlijk muziekfestival voor een jong publiek, verovert Zonzo Compagnie de wereld, van Lissabon over Tallinn tot Ottawa. Onder de noemer BIG BANG BUURT trekt Zonzo Compagnie nu met een mini-versie van het festival de stad in, langs Antwerpse cultuurhuizen en in samenwerking met lokale partners. Een muziekvoorstelling is telkens het uitgangspunt voor een feestelijke namiddag vol muzikale ontdekkingen. Ze komen voor de tweede keer naar Rataplan.
 

SPAT’ SONORE - Madeleines in de Melkweg

Welkom in de klinkende iglo van koperen klimplanten. Trompetten, tuba’s, trombones … boven je hoofd uitgerekt en verweven tot een dak van blaasinstrumenten. Zes machinisten komen dichterbij en toveren een wereld van wondere klanken tevoorschijn. Ze bedienen ventielen, blazen en zuchten, schrapen, tikken ritmes en klanken over je hoofd en naar elkaar. De verstrengelde pijpen en buizen vinden hun weg naar een 30-tal geluidstrechters. Verspreid in de ruimte omvatten ze je met geluid. Je bevindt je in het hart van de klank, je wordt ondergedompeld in een geluidsbubbel. De structuur steigert en wankelt. Liggend op je zachte kussen hoor je luchtmassa's, ondergrondse jungles, borrelende oceanen, exotische eilanden en een verre melodie.
Elsa Birgé, Philippe Bord, Nicolas Chedmail en Maxime Morel (CONCEPT EN ARRANGEMENTEN)
www.spatsonore.fr

 

MADE IN EL KWAKKABA bestaat dankzij speelgoeddonaties: kinderen gaan op zoek naar speelgoed dat in de vergetelheid is geraakt. Zo krijgt elke afgedankte furby, wegkwijnende teddybeer, batterijverlangende Casio recht op een tweede verwondering dankzij een plekje in deze voorstelling, in plaats van een plekje op de vuilnisbelt. Een heus speelgoedorkest!

Alec De Bruyn en Silke Melis (SPEL EN CONCEPT)
image

ONLINE TICKETS

7 dagen op 7, de klok rond.


Combitickets Connections 15:16: klik hier 


Combitickets JazzLab Series: 

klik hier
 

Vanaf nu ook cadeaubons online te bestellen via deze link !

 

Tickets kunnen ook telefonisch besteld worden via de ticketbalie: 03 600 16 60

 

 

  • Email this Page