MATHYS F. SCHEEPERS/SKAGEN : SUE ME MODDERFOKKERRelated Articles
   Za 6/10     20.00 U     € 14/12   Tickets 

Mathijs F Scheepers kruipt met grote graagte wederom solo op de planken, samen met kompaan Tim Clément die de muziek verzorgt. Met  Sue me Modderfokker tackelt hij zijn verlangen naar wraak, oftewel vengeance. En la vengeance se mange avec patience …

 

Sue me Modderfokker gaat over een zwangere vrouw met een lekke buik en een revolver in het verkeerde kastje. Over een veel te vroeggeboren jongetje met een gehavende linkerkant, een heel stille vader die in zichzelf lijkt te verdwijnen en een moeder die niet weet wat ze verkeerd heeft gedaan. Over de hond van Hitler en een dokter die maar niet komt. En helaas ook over een buurman die door dit alles heen walst.

 

Ik heb een heel goede buurman. Echt waar. Ik weet dat u de indruk zult krijgen dat dat niet zo is, maar ik heb in het echt een hele goede buurman. Dat is heel belangrijk, dat ik dat zeer duidelijk zeg. Dat heeft mijn advocaat ook gezegd. Dus om alle misverstanden te vermijden: Mijn buurman in het écht heet meneer Mortelmans, maar mijn buurman vanàvond heet niet Mortelmans maar Mortélmans. Dat is iets helemaal anders, dat heeft mijn advocaat ook gezegd, hij heeft gezegd dat dat heel goed is, Mortélmans dat is duidelijk fictie, dat is een heel krachtige metafoor, de ‘sterfelijke man’, Mortél-man-s. Het is de verzinnebeelding van eenieder van ons want wij zijn allemaal sterfelijk. Voilà, dat wilde ik graag even op voorhand zeggen.

 

Mathijs F Scheepers won met zijn eerste monoloog Survival of the Fittest Theater aan Zee. Ook over zijn tweede solovoorstelling Garmisch-Partenkirchen was de pers laaiend enthousiast.

 

Mathijs F Scheepers (tekst, concept en spel); Tim Clement (muziek); Lidia Nagibina (decor); Barbara de Laere (kostuum)
ONLINE TICKETS

7 dagen op 7, de klok rond.


Combitickets Connections 15:16: klik hier 


Combitickets JazzLab Series: 

klik hier
 

Vanaf nu ook cadeaubons online te bestellen via deze link !

 

Tickets kunnen ook telefonisch besteld worden via de ticketbalie: 03 600 16 60

 

 

  • Email this Page