RAW MATTER, MY HEART’S (R)EVOLUTION, MIGRATING DIALOGUES & LAND VAN WIET EN HONING  #MAF17 - Mestizo Arts FestivalRelated Articles
   ZO 22/10     14.00 U     € 7   Tickets 

Je kan dit weekend in Rataplan komen proeven van tal van performances, try-outs en onderzoek van nieuwe makers. Vorig jaar presenteerden zij een Work In Progress op #MAF16. Zij houden opnieuw halt op MAF om een volgende stap in de uitwerking van hun voorstelling voor een publiek te brengen.

 

Vandaag geen Zondag Josdag, wel MAFdag. Mét koffie & taart!

 

RAW MATTER werktitel (try-out) - Paulo Guerreiro

 

Cijfer, beeld, gelijkenis, portret, beeld in een spiegel, reflectie, persoonlijke beschrijving, gelijkenis, schijn, fantoom, patroon of archetype. Paulo gebruikt deze diverse betekenissen om beelden van het menselijk lichaam doorheen oude en hedendaagse iconografie te onderzoeken. Waarbij deze representaties, als deel van een esthetisch canon, functioneren als spiegel voor de mens en zijn zelfbeeld.

 

COACH: MARC VANRUNXT / PARTNER: KUNSTZ, WP ZIMMER, #MAF17 - WIPCOOP

 

MY HEART’S (R)EVOLUTION (work in progress) - Paola Madrid

 

My heart’s (r)evolution is een dansperformance geïnspireerd door persoonlijke ervaringen van communicatie met de ander en zichzelf. Het is een benadering van het kleine universum van een vrouw die de evolutie van haar identiteit onderzoekt. 

 

PARTNER: #MAF17 - WIPCOOP

 

MIGRATING DIALOGUES (performance & audio-installatie) - Rona Kennedy, Fabian Epinosa-Diaz en Helena Elshout

 

Rona, Fabian en Helena brengen een toonmoment (performance en audio-installatie) van hun artistiek onderzoek ‘Migrating Dialogues’. Ze brengen hun eigen migratieroutes in kaart door familie en vrienden te interviewen. Hun eigen migratiegeschiedenissen onderzoeken en hun eigen twijfels, kwetsbaarheden en mislukkingen in de ogen kijken, maakt een dialoog mogelijk met anderen over hun ervaringen. De confrontatie met eigen verhalen is een uitnodiging aan anderen om de hunne te delen. Dit onderzoek en deze verzameling van herinneringen wordt ontwikkeld en gedocumenteerd in performances, interventies en podcasts. Het is een poging om verschillende perspectieven op migratie te openen.

 

PERFORMANCE: RONA KENNEDY / CONCEPT & TEKST: RONA KENNEDY, GEBASEERD OP INTERVIEWS MET WILLIAM KENNEDY (#1) EN ADEMILOLA ODUWOLE (#2) / CONCEPT, SOUND DESIGN, FILM & MONTAGE: FABIÁN ESPINOSA-DÍAZ / CONCEPT EN DRAMATURGIE: HELENA ELSHOUT / COPRODUCTIE: VOORUIT, VICTORIADELUXE EN #MAF17 - WIPCOOP / http://WWW.MIGRATINGDIALOGUES.ORG

 

LAND VAN WIET EN HONING (toonmoment) - Manu Moreau en Karel Michiels

 

In Het Land van Wiet en Honing worden we op humoristische wijze meegenomen in een alledaags verhaal dat soms fabelachtig lijkt als een sprookje en soms te absurd klinkt om waar te zijn. Wat weten we over wiet en wat wil niemand dat iedereen ziet? In een mix van persoonlijk verhaal en maatschappelijk klimaat hopen schrijver Karel Michiels en monoloogvoerder Manu Moreau vooral om een beter beeld te scheppen van een plant die nooit vergaat.

 

PARTNER: #MAF17 - WIPCOOP

 

 

Volledig programma #MAF17: http://www.mestizoartsfestival.be

 

#MAF17 – W I P C O O P = Arenberg, KVS, Victoriadeluxe, Ontmoetings- en Cultuurcentra Antwerpen, Stad Antwerpen, Rataplan, Buro voor stedelijk enthousiasme (Toneelhuis, Martha!tentatief), Campo, kunstZ, Madam Fortuna & Kopergietery / I.S.M.: d e t h e a t e r m a k e r, Let’s Go Urban, VOORUIT – Spreekuur (Podiumkunsten & Minderhedenforum), De Centrale, Rekto:Verso, Theaterfestival, Kunstenpunt, fABULEUS, Globe Aroma, workspacebrussels, Lezarts Urbains, Pianofabriek/Citylab, Transfo Collect (De Kriekelaar/RITCS), Alerte Urbaine, GC De Vaartkapoen en NTGent

 
image

ONLINE TICKETS

7 dagen op 7, de klok rond.


Combitickets Connections 15:16: klik hier 


Combitickets JazzLab Series: 

klik hier
 

Vanaf nu ook cadeaubons online te bestellen via deze link !

 

Tickets kunnen ook telefonisch besteld worden via de ticketbalie: 03 600 16 60

 

 

  • Email this Page