WORD WA(a)R #MAF17 - Mestizo Arts FestivalRelated Articles
   VR 20/10     20.00 U     €7   Tickets 

WORD WA(a)R is een Nederlandstalig battle concept waarin rappers en dichters het vanuit een bepaald personage of een bepaalde stelling met voorgeschreven tekst tegen elkaar opnemen in lyrische, kritische en vooral hilarische woordbattles zoals België vs Nederland, Monsanto vs de organische boer en Hitler vs Jezus. Het is ‘recht in je smoel poëzie’ met een humoristische inslag en kritische ondertoon. Tijdens hun live shows staan de woordwarriors haast tussen het publiek dat naar hartenlust mag reageren, roepen, lachen en een winnaar kiezen. 

 

Op zaterdag 28 oktober 2017 tonen ze hun nieuwe show in Het Bos te Antwerpen. Tijdens MAF brengen ze een selectie van ouder en splinternieuw materiaal vol woord en beweging.

 

WOORDWARRIORS: IMMANUEL MOREAU (HOST), CHRISTOPHER BLOK, TOM DRIESSEN, PRISCA AGNES NISHIMWE, MARTIJN ‘BEKVEGETER’ NELEN, SIMON DEN HAERYNCK, PIETER COOLS, SECKOU OUOLOGUEM, LUCA KORTEKAAS, JOFFREY ANANE, LUAN BULESHKAJ EN SASCHA REUNES / COÖRDINATIE: PIETER COOLS EN SECKOU OUOLOGUEM / MET STEUN VAN: VLAAMS FONDS VOOR DE LETTEREN, HET BOS EN STAD ANTWERPEN.

 

http://www.wordwar.be

 

 

EXTRA: MAF Resto + Mestizo’s Thank God it’s Friday in Pleinhuis Zermatt (Terloplein)

 

Overdag (vanaf 10u) kan je in Zermatt komen werken of gewoon iets drinken en een babbeltje doen, ’s avonds gaan we in de MAF Resto op zoek naar de smaak van de toekomst. Wie kok is en wat het menu wordt volgt, maar wie alvast wil inschrijven (€8 of voor kinderen hun leeftijd): reservaties@zermatt.be

 

Tussen 16 en 18u nodigen we Denise Lara Margules en Agustín Jais uit Buenos Aires uit voor een gesprek. Zij hebben het tweede jaar op rij i.h.k.v. MAF een residentie in wp Zimmer voor ‘Water my plant’. Dit is een artistiek onderzoek over culturele ecologie ten opzichte van de creatie van alternatieve institutionele relaties tussen België en Argentinië. 10 culturele organisaties worden gelinkt door geschaalde modellen van hun gebouwen om zo experimentele samenwerking te bevorderen tussen de organisatoren.

 

EN OOK: Expo ‘Loods des doods’ van Fokovisten Spitlart, Dimi en Rex in Zermatt. 

 

 

Volledig programma #MAF17: http://www.mestizoartsfestival.be

 

DOOR: Mestizo Arts Platform / MET STEUN VAN: Stad Antwerpen
image

ONLINE TICKETS

7 dagen op 7, de klok rond.


Combitickets Connections 15:16: klik hier 


Combitickets JazzLab Series: 

klik hier
 

Vanaf nu ook cadeaubons online te bestellen via deze link !

 

Tickets kunnen ook telefonisch besteld worden via de ticketbalie: 03 600 16 60

 

 

  • Email this Page