BRANDUNG: FLUUT (8-12J)Related Articles
   ZO 5/11     15:00 U     € 10/7   Tickets 

Een voorstelling gebaseerd op De Toverfluit van Mozart, over hoe Goed en Kwaad zich tegenover elkaar verhouden. Als twee tegengestelden, maar toch met elkaar verweven.

Wat moet je doen om écht goed te doen? Niemand die het weet… Met deze vraag krijgt prins Tamino te maken wanneer de Koningin van de Nacht hem smeekt haar dochter Pamina te bevrijden. Verblind door de mooie ogen van Pamina en doof voor de waarheid gaat Tamino samen met vogelvanger Papageno op zoek. Maar Pamina wil helemaal niet terug, ze wil iets anders.

Van jongs af aan worden we geconfronteerd met een wereld waarin er snel geoordeeld wordt. Dit is zwart, dat is wit. Punt. Maar er zijn vooral veel tinten grijs, veel meer dan vijftig zelfs! In FLUUT gaan Jelle Marteel en Philippe Annaert op zoek naar hoe een verhaal meerdere waarheden kan hebben. Maar wat moeten we nog geloven? En van wie? Deze vragen komen ook in De Toverfluit naar boven waar personages balanceren op de grens tussen goed en kwaad, een grens die kinderen zelf ook beginnen aan te voelen.

 

“Marteel en Annaert eisen op die manier een plaatsje op in het maatschappelijk kritische aanbod van kinder- en jeugdtheater.” Roger Arteel

 

Philippe Annaert, Ilse de Koe, Jelle Marteel (spel en concept); Nikolas Lestaeghe (Vorm); coproductie: Cultuurcentrum De Grote Post & CC Brugge
 

www.brandung.be
image

ONLINE TICKETS

7 dagen op 7, de klok rond.


Combitickets Connections 15:16: klik hier 


Combitickets JazzLab Series: 

klik hier
 

Vanaf nu ook cadeaubons online te bestellen via deze link !

 

Tickets kunnen ook telefonisch besteld worden via de ticketbalie: 03 600 16 60

 

 

  • Email this Page