DIMITRI LEUE : VANBINNEN BANG VANBUITEN (MADE IN RATAPLAN)Related Articles
   WO 4/10     20.00 U     € 16/14   Tickets 
   DO 5/10     20.00 U     € 16/14   Tickets 

Een operazangeres met smetvrees sluit zich op en een trippende regisseur wil alleen haar als Aïda. In een poging om haar te overtuigen om mee te spelen, worden ze verliefd op elkaar.

Liefde wordt ingewikkeld als je miljoenen bacteriën ziet en dan pas de lippen of de vingers die ze dragen. Schoonheid is reinheid. Zuivere beelden en steriele kussen worden afgewisseld met rauwe lust en uitbrekende passie.

 

Teder verteltheater, sensuele beelden, oorstrelende muziek. Een monoloog met vier. Twee muzikanten, een operazangeres en een acteur.

 

Na het Lortcher-syndroom en De diepte van het Dal is dit het derde deel van het drieluik over de wondere wereld van de psyche. Dementie en depressie vormden de vorige keren de achtergrond van een familiedrama. Nu is het een liefdesverhaal dat te kampen heeft met angsten en psychoses.

 

“Ontroerend soms hoe hij gemotiveerd op het veronderstelde personage inpraat zonder daarom het contact met zijn publiek te verliezen. Spiritueel en grappig hoe hij begrippen kan omschrijven en nuanceren. Nergens belerend, nooit opdringerig, sterk overtuigend door zijn opgaan in de woord- en vertelkunst met in de rug muziek en zang vanuit een prachtig ondersteunende bezieling. Een voorstelling die op een spetterende manier verwijst naar een lavende bron van theater. Om van te genieten.” (Wouter Hillaert – De Standaard)

 

Dimitri Leue (SPEL & tekst); Antoon Offeciers (piano); Tim Vandenbergh (contrabas) en Iris HENDRICKX (zang); Puccini, Verdi, Bellini, Mascagni, Villa-Lobos & Antoon Offeciers (COMPOSITIES); Anke Blondé (Film)

 

 
image

ONLINE TICKETS

7 dagen op 7, de klok rond.


Combitickets Connections 15:16: klik hier 


Combitickets JazzLab Series: 

klik hier
 

Vanaf nu ook cadeaubons online te bestellen via deze link !

 

Tickets kunnen ook telefonisch besteld worden via de ticketbalie: 03 600 16 60

 

 

  • Email this Page