BENEFIETS VOOR RATAPLAN
VR 17 MRT: MASSOT/FLORIZOONE/HORBACZEWSKI, 10DE VERJAARDAGSCONCERT.  MEER INFO

 

ZO 7 MEI: KAPITEIN WINOKIO leest voort en zingt. UITVERKOCHT MEER INFO

 

 

 

Rataplan zit in moeilijk vaarwater. De subsidies van de Vlaamse Gemeenschap zijn geschrapt. Vanaf 1 januari 2017 zou Rataplan op droog zaad komen zitten. Maar Rataplan zou Rataplan niet zijn, als het daarmee zou stoppen. 'We zullen doorgaan...'

 

We laten het werk van 20 jaar niet verloren gaan. Rataplan heeft een zeer sterke reputatie opgebouwd, is een huis van vertrouwen voor artiesten en publiek. 

We kijken uit naar andere overheden die in ons werk willen investeren. Dat is echter niet op enkele weken geklaard. Tegen de zomer van 2017 moeten we wel weten hoe we op lange termijn Rataplan laten functioneren. 

 

Nu puzzelen we geld bij elkaar om 2017 te overbruggen. Daar horen enkele benefiets bij. Veel mensen vragen ons: "Hoe kunnen we Rataplan steunen?" Wel, kom naar het benefiet. Gerenommeerde artiesten dragen zo ook hun steentje bij om het voortbestaan van Rataplan te kunnen verzekeren. 

De eerste benefiets zijn ondertussen afgelopen! Er komen er nog twee aan: het 10de verjaardagsconcerrt van Massot/Florizoone/Horbaczewski op 17 maart en Kapitein Winokio in mei!

 

 
image

ONLINE TICKETS

7 dagen op 7, de klok rond.


Combitickets Connections 15:16: klik hier 


Combitickets JazzLab Series: 

klik hier
 

Vanaf nu ook cadeaubons online te bestellen via deze link !

 

Tickets kunnen ook telefonisch besteld worden via de ticketbalie: 03 600 16 60

 

 

  • Email this Page